Retour & Annuleren

Retour en annuleren

Producten op voorraad uit de winkel mogen binnen 8 dagen na aankoop geretourneerd worden. Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als de producten onbeschadigd zijn. Je krijgt je geld contant terug. Zorg dat je op de dag van retour het bonnetje meeneemt.

Annuleren of wijzigen van een bestelling

Voor producten zoals een bank, kast of een stoel die speciaal voor jou worden besteld doe je een aanbetaling. Wat je aanbetaalt wordt voor je besteld of gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle (aan)betaling definitief. Deze producten kunnen niet retour of worden geannuleerd.

Retourneren verf en behang

100% witte verf, kant en klare verf of kleurloze verf mag je retourneren. Aan deze verf zijn namelijk geen kleurpigmenten toegevoegd. Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit, standaard wit of kleurloos, vallen onder gekleurde verf. Dit geldt ook voor lichte kleuren, zoals RAL 9010 en RAL 9016. Deze verf mengen wij speciaal voor jou in de gewenste kleur in het product van je keuze. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.

Heb je op kleur gemengde verf besteld, maar ben je van mening dat de kleur niet goed is? Neem dan direct contact met ons op. Gemengde kleuren mogen 5% afwijken van de kleurenwaaier. Wanneer wij de kleur niet voldoende kunnen beoordelen, sturen wij het naar de fabrikant. Zij beoordelen de kleur opnieuw.

Daarnaast kan behang niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor jou wordt besteld.

Planten

De standplaats en verzorging van planten is voor iedere plant weer anders én iedereen gaat daar weer anders mee om. Daarom kunnen we geen garantie geven op planten. Wanneer er binnen 8 dagen na aankoop iets niet goed lijkt, kijken we uiteraard samen naar een oplossing. Let op; kamerplanten kunnen niet tegen kou. Dus zorg dat je je aangeschafte planten niet in een koude ruimte zet onder de 10 graden.