Ons verhaal

In onze winkel ontdek je dat wij, Erica en Jantina, onszelf niet voor niets een tikkeltje rebels noemen. Je vindt er naast basic producten namelijk ook opvallende items die je gaan verrassen. Maar ook #rebels omdat we lef tonen om in het mooie dorp Oosterwolde onze droom te realiseren.

Vanaf 1 juni 2023 combineren we onze gezamenlijke passie voor interieur, kleuren en mooie materialen. Dat doen we vanuit onze winkel onder de naam Nova Wonen en Lifestyle. Nova is het Latijns voor ‘nieuw’ en zo staan we aan het begin van een nieuw hoofdstuk in ons leven..

Maar ook ‘nieuw’ omdat we je graag nieuwe producten, merken en verhalen laten ontdekken. Wellicht wat rebels in onze keuzes, maar onderscheidend in de regio en daarmee hopen we ook jou te verrassen.

Je vindt onze winkel aan het Sint Nicolaasplein in Oosterwolde. Parkeren kan je gratis voor de deur en kinderen spelen graag in de aangrenzende natuurspeeltuin. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

We hopen je binnenkort te ontmoeten. Een goede kop koffie of thee staat voor je klaar!

Liefs Erica & Jantina

Tip: wil je jouw bezoek combineren met een wandeling? Bij ons vind je het startpunt van het Eekterpad, een Klompenpad door het buitengebied van Oosterwolde. Meer informatie vind je hier.